Contact

Adresgegevens

Kroon Training & Advies
Dorpsweg 71
4223 ND Hoornaar
Telefoon: 0183-582745
Mobiel: 06 535 078 15
E-mail: kroontena@planet.nl

 

Routebeschrijving

Komend vanaf de A15 vanuit Rotterdam of Nijmegen/Tiel neem je de A27 richting Utrecht. Vanaf de A27 neem je de afslag Noordeloos/Meerkerk (afslag 25). Komende vanuit de richting van Utrecht is het onder aan de snelweg rechtsaf, komende vanuit Gorinchem ga je onder bij de afslag linksaf richting Noordeloos.

Rijdende op de Provinciale weg (N214) neem je de eerste (duidelijke) afslag links waar een bordje Hoornaar bij staat. Je rijdt nu op de Middenweg, die rijd je uit tot je niet verder kunt dan ga je rechtsaf de Dorpsweg op. Die rijd je door tot je een aantal bedrijven aan je rechterhand (vrachtwagenbedrijf Cuvelier) Na deze bedrijven is er een weggetje de polder in aan je linkerhand, de Lutjeswaardse middenweg (let op, dit is maar een klein weggetje).

Rijd de Lutjeswaardse middenweg in.
Het eerste houten huis aan je rechterhand is ons kantoor. Hier zijn twee parkeerplaatsen, dus je kunt je auto voor de deur kwijt. Dit huis hoort bij het woonhuis aan de Dorpsweg 71, maar het is handig als je je gelijk bij het kantoor meldt.