Ik doe er toe

De mensen met wie ik werk hebben, verschillende achtergronden. Ze hebben één ding gemeen: ze hebben de behoefte om gezien te worden. De vraag die vaak doorklinkt is: “Heb ik  toegevoegde waarde met wie ik ben?  En wie ziet dat?”  Mensen het gevoel geven dat ze gezien worden en hun talent er uit laten komen. Misschien is dat wel één van de belangrijkste kwaliteiten van een leidinggevende.

Waarom Mirjam?

Getraind in groepsdynamica, in staat om beweging op gang te brengen. In de 25 jaar dat ik als trainer en coach werk ,heb ik veel mensen, teams en programma’s begeleid. Ik ben nooit gestopt met leren (CV). In hun testimonials vertellen klanten vaak dat ze twee kanten van mij tegen komen. Een zakelijke, resultaat-gerichte kant en een warme, sterk verbindende compassievolle kant. In mijn gezin van herkomst kreeg ik wel te horen: jij bent een echte Mirjam. Dan werd naar de betekenis van mijn naam verwezen de Griekse betekenis van Mirjam is namelijk “weerbarstige”. De Joodse betekenis is “verlangen”. Beide herken ik in mijn werk. Weerbarstig in de zin dat authenticiteit het wint van aanpassen. Ik werk graag met mensen die het beste uit zichzelf en uit hun werk willen halen!

design: Margreet van de Burgt © 2023 Kroon Training & Advies Inloggen