Mirjam

Ik help mensen en organisaties om te blijven leren en zichzelf te blijven verbeteren. Elk resultaat of elke verandering begint namelijk bij leiderschap, samenwerking en communicatie.  Mensen maken het verschil. Onze snel veranderende tijd doet het appèl op medewerkers om te blijven leren, flexibel te zijn om antwoorden te vinden op soms ongewone vragen.

Intrigerend gegeven dat wij als mensen een levenlang kunnen blijven leren. Vanuit mijn leer-en nieuwsgierigheid ben ik bezig met leren en groeien aanwakkeren in anderen.

Onderhoud jezelf!

Je auto staat twee maal per jaar bij de garage. Maar hoe onderhoud jij jezelf? Vind jij de uitdagingen waar je je voor gesteld ziet intensief? Ben je in je werk je eigen instrument?  Door middel van persoonlijke coaching of een op maat gesneden ontwikkelprogramma investeer je in je eigen onderhoud. Het resultaat: jezelf optimaal in kunnen zetten, minder energieverlies, betere samenwerking. Mensen die elkaars kwaliteiten benutten zijn de smeerolie binnen een organisatie. Meer lezen

design: Margreet van de Burgt © 2023 Kroon Training & Advies Inloggen