Testimonials coaching

”Ik ben nog steeds onder de indruk van de wijze waarop Mirjam Kroon mij geholpen heeft met het vinden van balans tussen privé en werk. Mirjam wist door vraagstellingen en directe opmerkingen door te dringen tot de wortel van ´het probleem´. Een pittige sessie kan ik zeggen die mijn ogen geopend heeft. Na deze ´diagnose´ zijn we een traject gestart die ervoor gezorgd heeft dat ik nu een betere balans heb gekregen tussen werk en privé”.

Peter Biermans
Manager Business Support Carlson Wagon Lit Travel

Toen ik vanuit mijn werkgever, De Nederlandsche Bank NV, een coachingstraject kreeg aangeboden, was ik daar zeer sceptisch over. Ik had mij een softe, wat zweverige aanpak voorgesteld met de standaard dooddoeners. Dit beeld heb ik totaal moeten bijstellen. Vanaf het eerste gesprek heb ik mij door Mirjam begrepen gevoeld en wist zij mij op een voor mij werkende manier te bereiken. Mirjam gebruikte hiervoor een combinatie van wetenschap, levenservaring, het voorhouden van een “spiegel” en luchtig materiaal (zoals films, artikelen en boeken). Door haar praktische aanpak en goed gevoel voor prioritering, kijk ik terug op een zeer waardevol (maar regelmatig ook confronterend) traject waarin ik veel geleerd heb over mezelf -, mijn omgang met anderen en hoe dit beter kan.

Evelien Vlasboom
Toezichthouder DNB

Door de coaching die ik van jou kreeg, heb ik ervaren hoe weldadig het is om een uur lang exclusieve aandacht te krijgen en hoe lekker het was om mijn hart te luchten. Dat zit niet echt in mijn aard, maar ik had het gevoel dat ik het bij Mirjam wel kwijt kon. Ik vond het bijzonder te ervaren dat je bij iemand die je niet kent, je pijn ter sprake kunt brengen en ik heb het geluk gehad dat je precies aanvoelde wat ik nodig had.
HR Culturele sector