Trainer

De essentie van mijn trainingen: mensen helpen elkaar beter te verstaan om zo betere resultaten te behalen.
We twitteren en twetteren wat in het rond! Een gesprek met diepgang, een gesprek dat er toe doet, wordt steeds meer een kunst!
Hoe creëer je ruimte tussen mensen waardoor creativiteit  ontstaat, waardoor energie vrijkomt, ruimte waar twee meer weten en creëren dan één? De sleutel is communicatie.

Ik ontwerp graag praktische, kort-cyclische trainingen. Altijd in nauwe samenwerking  met de klant. De trainingen staan altijd dichtbij de realtiteit van het werk. methodische achtergrond en wat anderen zeggen?

Wat is mijn gereedschap?
In de eerste plaats ben ik dat natuurlijk zelf. Mijn stijl is enthousiasmerend en gericht op resultaat.
Ik beschik over een royale gereedschapskist met een veelheid aan methodische modellen, die gemeen hebben is dat ze helpen om hulpbronnen die al aanwezig zijn (opnieuw) in te zetten.

Ik werk graag met Theorie U, het World Café, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Systemisch werk, Organisatie-en familieopstellingen, Appreciative Inquiry, Oplossingsgericht Coachen, vaak in combinatie met de Myers Briggs Type Indicator Step II, organisatieopstellingen om er een aantal te noemen.

design: Margreet van de Burgt © 2023 Kroon Training & Advies Inloggen